MAI SUNT CÂTEVA ZILE ÎN CARE TE POȚI ÎNSCRIE LA ȘCOLILE DE POLIȚIE

În această perioadă, până pe data de 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), toți cei care doresc să devină polițiști se pot înscrie, exclusiv în format electronic, la concursul organizat pentru o nouă sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca.

Dintre cele 1.640 de posturi, 1.340 sunt la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca.

Vă reamintim faptul că în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@bc.politiaromana.ro.

• Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 24 noiembrie;

• Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

• Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 7–13 decembrie 2023;

• Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor –16 decembrie 2023. Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, la secțiunea Carieră, subsecțiunea Instituții de învățământ: https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-admitere-scoli-postliceale-octombrie-2023-februarie-2024.

Ai o curiozitate despre meseria de polițist? Dacă dorești să ne întâlnești vino astăzi, 2 noiembrie 2023, la Cercul Militar din Bacău, la evenimentul intitulat Cafeneaua cu joburi.

Polițiștii băcăuani te așteptă pentru a răspunde tuturor curiozităților tale! Și TU poți deveni POLIȚIST!

Distribuie articol
comentezi?!