MApN face recrutări. 83 de locuri disponibile în Bacău

Ministerul Apărării Naționale anunță un nou val de angajări, la nivel național, în total fiind scoase la concurs nu mai puțin de 4159 de locuri în 34 de județe și în București. Înscrierile sunt pentru posturile de Soldat / Gradat Profesionist, iar în județul Bacău, vor fi scoase la concurs 83 locuri.

Înscrierea candidaților se va face până la data de 16 iunie 2023, iar selecția candidaților se va desfășura în perioada 22 mai – 23 iunie 2023. Pentru mai multe detalii despre probele de selecție click aici.

Examinarea medicală va avea loc în perioada 06 iunie – 30 iunie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat va fi data de 21 iulie 2023. Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici.

Se poate opta pentru orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în judeţul în care candidatul domiciliază (viza de flotant nu se ia în considerare).

Cei interesați trebuie să se adreseze pentru mai multe informaţii şi înscriere la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.

Sursa: Bacau.net

Distribuie articol
comentezi?!