Divertisment

MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE 20 Aprilie 2015 – Ora: 19:00 la Onesti

LUNI – 20 Aprilie 2015 – Ora: 19:00

Sala CINEMATOGRAFULUI „CAPITOL” – Str. Postei Nr.3

CONCERT EXTRAORDINAR cu CARACTER CARITABIL, in organizarea ROTARY CLUB Onesti !

MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE

ANIVERSARE A 15 ANI DE ACTIVITATE(2000-2015)

Pretul unui bilet: 30 LEI / persoana

Relatii si rezervari: direct la domnul HARJANU LUIGI – 0744 555 160 – zilnic intre orele 10:00-19:30

https://www.facebook.com/events/440648722760152/

===================================

Scurta prezentare a evenimentului:

In 1996, un frumos nebun din Onesti, pe numele sau MARCIAN PETRESCU, incepea sa studieze MUZICUTA si sa se dedice muzicii sale de suflet – BLUES-ul.

A dorit din prima clipa sa ajunga un muzician respectat, care sa conteze in peisajul muzical romanesc in popularizarea MUZICUTEI – acest instrument aparent banal si usor de invatat. Si mai ales sa fie o voce importanta in promovarea unui gen muzical pe nedrept extrem de putin popularizat – BLUES-ul.

In anul 2000 incepea cariera adevarata de muzician profesionist, punand bazele formatiei TRENUL DE NOAPTE, care avea sa devina in scurt timp o voce importanta in miscarea de blues romaneasca.

Pe langa blues, Marcian Petrescu a reusit sa se impuna si sa impuna muzicuta in colaborari extrem de interesante si de inedite, alaturi de artisti din cele mai diverse genuri muzicale: muzica usoara(Marcel Pavel, Margareta Paslaru), folk(Victor Socaciu, Adrian Sarmasan, Vasile Seicaru), pop(3 SUD EST), pop-rock(Directia 5), hip hop(trupa C.I.A din Craiova), gospel(Marius Vilan).

De atunci au trecut 15 ani, iar in tot acest timp Marcian Petrescu si colegii sai de formatie au batut tara-n lung si-n lat, cantand in aproape toate cluburile de profil din tara, precum si la cele mai importante festivaluri din Romania.

Perseverenta sa a dat roade nebanuite !

In cei 15 ani de activitate scursi pana in prezent, Marcian Petrescu si trupa sa a lansat 3 albume de studio: „DEPENDENT DE BLUES”(2007) , „POVESTILE BLUESULUI”(2009) si „desCANTECE DE BLUES”(2012).

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din Romania in blues, country, rock & roll si folk.

Este UNICUL MUZICIAN DE BLUES din Romania care a reusit performanta de a avea ca invitati pe albumele sale doi muzicieni de top din blues-ul american, ambii laureati cu Grammy. Este vorba de SUGAR BLUE(pe albumul „POVESTILE BLUESULUI” – 2009) si de CHARLIE MUSSELWHITE(pe albumul „desCANTECE DE BLUES” – 2012).

Formatia TRENUL DE NOAPTE este singura formatie din Romania care abordeaza sub-genul numit HARMONICA BLUES, la aceleasi standarde de calitate cu cele ale omologilor sai din SUA.

Formatia si-a castigat o bine meritata notorietate prin repertoriul spectaculos, in care combina standarde de blues prelucrate intr-o maniera extrem de personala, adaptari din marea familie a muzicii cubaneze si celebrele de acum piese cu texte satirice compuse de Marcian.

Onesteanul nu a uitat niciodata de unde a plecat, de inceputurile sale, revenind ori de cate ori a avut ocazia in orasul sau natal, punandu-si de fiecare data cu mare bucurie sufletul pe tava in fata publicului de aici.

LUNI – 20 Aprilie 2015, MARCIAN PETRESCU & Trenul De Noapte, revin la Onesti cu un CONCERT EXTRAORDINAR din cadrul TURNEULUI NATIONAL in care aniverseaza cei 15 ANI DE LA INFIINTARE !

Asadar, doamnelor si domnilor, sunteti invitati sa ascultati o poveste muzicala extrem de speciala, o fuziune intre blues-ul clasic si cel modern, intre country, funk si rock & roll.

Pe langa solourile de mare impact ale lui Marcian, in show-urile formatiei, o atractie speciala o reprezinta prestatia plina de feeling si virtuozitate a lui TOTU RARES, unul dintre chitaristii de top ai Romaniei, un muzician cu o experienta de scena de peste 30 de ani.

Sectia ritmica a trupei va fi compusa, special pentru acest turneu(!!!), din doi instrumentisti de exceptie:

ADRIAN TETRADE – baterie(cunoscut din trupa JUKEBOX, de la emisiunea „CRONICA CARCOTASILOR”) – unul dintre bateristii de top ai Romaniei

SEBY JOO – chitara bas – un muzician versat atat in blues/blues-rock, cat si in jazz sau funk.

Cu ocazia acestui concert, Marcian isi va prezenta si noul concept de sunet de muzicuta, UNIC in acest moment in Europa, la care a lucrat intens in ultimele 5 luni !

Va asteptam la un CONCERT ANIVERSAR de inalta tinuta, cu multe piese in prima auditie, pregatite special pentru publicul din Onesti.

Vezi și
Divertisment

Cine este eligibil pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a devenit, în zilele noastre, o procedură extrem de populară la care…
Vezi mai mult
Divertisment

Tu ştii cum să ai grijă de imprimanta ta?

Imprimanta este un dispozitiv electronic care reușește să îşi găsească locul în orice birou.
Vezi mai mult
Divertisment

Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *