Home STIRI SI NOUTATI Marius Manole vine la Onești cu piesa de teatru ”Noi 4”

Marius Manole vine la Onești cu piesa de teatru ”Noi 4”

0
460

Piesa de teatru ”Noi 4” se va juca la Onești, pe scena Cinematografului Capitol pe 18 martie, de la ora 19:00, care îi are în distribuție pe actorii Marius Manole, Maria Obretin, Lia Bugnar și Oana Tudor. Biletele se vor pune în vânzare de mâine, 6 martie, la Cinematograful Capitol.

Stagiunea Teatrală Oneșteană continuă cu o nouă piesă de teatru, ”Noi 4”, o comedie, nu glumă!

”Recompensat cu premiul pentru cel mai bun spectacol al Festivalului de Teatru Independent „Undercloud”, “Noi 4” este o piesă construită pe ideea de teatru în teatru, în care cele 4 personaje interpretate de Maria Obretin, Lia Bugnar, Oana Tudor şi Marius Manole pendulează între scenă şi viaţa reală, spunând o poveste emoţionantă despre fidelitate şi trădare, dragoste şi renunţare, despre eternul feminin şi efemerul masculin. Protagoniştii sunt deopotrivă profunzi şi superficiali, comici şi serioşi, exuberanţi şi melancolici, dând publicului ocazia să vizioneze nu doar un spectacol plin de farmec şi sensibilitate, ci şi o demonstraţie de profesionalism şi artă actoricească de cel mai înalt nivel”, se arată în comunicatul Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” din Onești.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 6 martie, începând cu orele 13.00, la casa de bilete a Cinematografului “Capitol” Onești.

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…