Politic

Nicolae Gnatiuc, reconfirmat ca lider al PSD Onesti, prinde si functia de vice la judet

Dupa o perioada de interimat de trei ani si jumatate in fruntea organizatiei locale a PSD, viceprimarul Onestiului, Nicolae Gnatiuc, a fost ales presedinte “cu acte in regula” in cadrul Conferintei Municipale a partidului ce s-a desfasurat miercuri, 23 septembrie. Intarirea pozitiei politice a lui Nicolae Gnatiuc s-a confirmat doua zile mai tarziu, sambata, 25 septembrie, cand a fost ales vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD.

“Dupa cum am spus si in momentul reconfirmarii ca viceprimar ( 22 iunie n.r.), cel mai mare castig politic din cei trei ani de mandat in administratia locala este faptul ca organizatia PSD Onesti mi-a dat votul de incredere, in unanimitate, pentru a ocupa in continuare aceasta functie (de viceprimar n.r.)”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc. El a spus ca “impreuna cu organizatia PSD Onesti m-am straduit sa duc la bun sfarsit proiectele incepute de vechea administratie (dinainte de 2012 n.r.) si impreuna cu partenerii politici din administratia publica locala am demarat realizarea unor noi proiecte importante pentru onesteni”. Tot referitor la perioada de pana acum, Nicolae Gnatiuc crede ca aceasta a avut “atat plusuri cat si minusuri in ceea ce priveste rezolvarea tuturor problemelor onestenilor”. Liderul PSD Onesti considera ca acum “este un bun prilej pentru autoanaliza astfel incat la alegerile locale de anul viitor partidul nostru sa vina cu un program politic concret si realist in egala masura”. Viceprimarul Nicolae Gnatiuc spune ca “din echipa PSD ce va fi propusa onestenilor pentru alegerile din 2016 vor face parte atat oameni cu experienta politica, administrativa si profesionala cat si tineri care prin dinamism si noi idei vor aduce un plus important proiectului politic al partidului pentru Onesti”.

Tot la plusuri pentru partid este trecuta si alegerea ca presedinte de onoare al PSD Onesti a fostului primar si lider al organizatiei locale, Emil Lemnaru. “Am avut onoarea ca din postura de presedinte ales sa propun ca domnului Emil Lemnaru sa i se acorde functia de presedinte de onoare al PSD Onesti, propunere care a primit acordul unanim al tuturor celor peste 200 de participanti la Conferinta municipala a partidului nostru”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc. El a adaugat ca propunerea sa a venit ca “o recunoastere a intregii activitati politice si administrative a domnului Emil Lemnaru”. Din conducerea PSD Onesti mai fac parte Adrian Sergentu, secretar general, Valentin Blidaru, trezorier, vicepresedintii Ioan Paris, Corina Alexe, Bogdan Vasiloiu, Ion Butucaru si Gheorghe Belceanu. Alaturi de acestia, in Biroul municipal al PSD Onesti au mai fost alesi Vicentiu Jitcovici, Ion Tofan, Lucian Stan, Crenguta Calin Ghioc, Ion Tanase si Valentin Holban.

image2De pe pozitia de proaspat ales presdinte al PSD Onesti, Nicolae Gnatiuc a mai cucerit o “reduta” politica, fiind ales vicepresedinte al organizatiei judetene. “Ma bucur sa ma regasesc in formula de conducere a PSD Bacau, o organizatie care este acum mai puternica decat oricand prin reconfirmarea in functia de presedinte a domnului Dragos Benea, presedinte al Consiliului Judetean Bacau, precum si prin alegerea in functia de presedinte executiv a domnului deputat Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, ne-a declarat Nicolae Gnatiuc. Pentru liderul PSD Onesti, echipa aflata acum la conducerea PSD Bacau este “o echipa tanara si cu experienta in acelasi timp, care isi propune sa obtina la alegerile de anul viitor, alaturi de recastigarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean, cat mai multe mandate de primari, consilieri locali si judeteani”. Nicolae Gnatiuc se bazeaza pe faptul ca organizatia judeteana a PSD a obtinut la alegerile europarlamentare si prezidentiale de anul trecut “cele mai bune rezultate electorale din istoria PSD Bacau”. (M.T.)

http://monitoruldetrotus.ro/nicolae-gnatiuc-reconfirmat-ca-lider-al-psd-onesti-prinde-si-functia-de-vice-la-judet/

Vezi și
Politic

CCR a decis că există un conflict juridic între Parlament şi preşedinte în ceea ce priveşte nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier: Preşedintele trebuie să facă o nouă nominalizare

CCR a admis sesizarea PSD şi a decis luni că există un conflict juridic între Parlament şi…
Vezi mai mult
Politic

Nicolae Gnatiuc, reales președinte al PSD Onești

Conferința organizației municipale a PSD Onești l-a reales președinte, cu unanimitate de voturi…
Vezi mai mult
Politic

10.11.2019 - Rezultate prezidențiale la Onesti

Claus Iohannis- 29.70 % Viorica Dancila – 22.63 % Dan Barna – 16.19 % Mircea Diaconu…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *