Noi detalii în cazul accidentului de la Secuieni. Șoferul buldozerului era fiul unuia dintre muncitorii care au murit striviți

Detalii dramatice ies la iveală, în cazul dublului accident de muncă de la Secuieni, care a condus la moartea a doi muncitori. Potrivit unor surse din Poliție, incidentul care a declanșat tragedia s-a petrecut altfel decât s-a crezut inițial.

Reamintim, doi muncitori, de 52 și 49 de ani, de la Mavgo Holding, din Buhuși, și Hunting Fun, din Roznov, au murit, joia trecută, striviți de o piesă din beton pe care ar fi fost puși să o susțină cu mâinile goale, potrivit Ziarul de Bacău.

Potrivit surselor apropiate anchetei polițiștilor, unul dintre muncitori ar fi fost acroșat de o autoutilitară a firmei Danlin XXL, la rândul său apropiată de fostul președinte CJ Neamț Ionel Arsene, dar care era doar în trecere, fără legătură cu lucrările la drumul Târgu-Neamț – Podu Turcului.

Deși inițial s-a crezut că unul dintre muncitori a fost lovit doar ușor, cu oglinda, se pare că impactul a fost mai grav, victima a căzut sub mașină, iar roțile din spate i-au zdrobit picioarele. În acel moment, al doilea muncitor ar fi încercat să-și ajute colegul și a încetat să mai susțină prefabricatul din beton. Acesta a ieșit din chingile cu care era susținut de buldozer și i-a strivit pe cei doi muncitori.

Distribuie articol
comentezi?!