STIRI SI NOUTATI

O bătrână de 73 de ani a fost tâlhărită de un tânăr

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Asău se află în arestul poliţiei după ce a săvârşit o infracţiune de furt din locuinţă şi a tâlhărit o bătrână de 73 de ani, din Bacău.  Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă.

La data de 18 martie, în jurul orei 20.30, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin, de 73 de ani, din municipiul Bacău, despre faptul că un tânăr necunoscut, prin acte de violenţă şi ameninţare a deposedat-o de suma de 280 lei, un telefon mobil şi un încărcător.

Astfel, din investigaţii, poliţiştii au stabilit că la data de 10 martie  un tânăr necunoscut a imobilizat-o pe bătrână în poarta de acces a locuinţei sale şi prin ameninţare i-a sustras suma de 280 de lei şi un încărcător de telefon.

De asemenea, la data de 17 martie, în jurul orei 21.30, acelaşi tânăr a pătruns cu forţa în locuinţa bătrânei şi prin ameninţare i-a sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor specifice efectuate de către poliţişti, tânărul în cauză a fost prins şi reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore. Este vorba despre o persoană de sex masculin, de 25 de ani, din comuna Asău, asupra căruia poliţiştii au găsit telefonul sustras de la bătrână.

Totodată, din investigaţii a reieşit faptul că tânărul în cauză, la data de 20 februarie a pătruns în locuinţa unei femei din municipiul Bacău, de unde a sustras mai multe bunuri, printre care o drujbă.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt şi tâlhărie iar tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto:obiectivbr.ro

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *