Home STIRI SI NOUTATI Sport Onesteanul Mihai Gosav a obținut aurul la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor

Onesteanul Mihai Gosav a obținut aurul la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor

0
86

Mihai Gosav, polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut aurul la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, care s-a desfășurat în localitatea Huelva din Spania, în perioada 11 – 19 iunie.

Competiția, ajunsă la cea de-a VI – a ediție, se adresează polițiștilor, pompierilor și celorlalte structuri din domeniul siguranței și situațiilor de urgență din Europa. Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, o mică olimpiadă „a eroilor de zi cu zi”, cuprinde peste 50 de sporturi la care au participat peste 3000 de participanți, din 30 de țări europene.

Agentul șef principal Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și agentul Lazăr Daniel Raul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au concurat la proba de judo a competiției, la categoria 100 de kg și respective 65 de kg.

La categoria 100 de kg, Mihai Gosav s-a clasat pe primul loc, după trei meciuri împotriva unor sportivi din Turcia și Franța. În finală, polițistul băcăuan l-a învins prin ippon pe sportivul Cristophe Bertin din Franța.

Reprezentanții Poliției Române au adus în țară și o medalie de argint, obținută de agentul Lazăr Daniel Raul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, la categoria 65 de kg. Anul următor, în Canada se vor desfășura Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor. (sursa: zdbc.ro)

vezi mai multe articole
Load More In Sport

vezi si...

Cupa „Nadia Comăneci” Ediția a VI-a