Home STIRI SI NOUTATI Oneștenii au luat cu asalt ghișeele. Cozi la plata taxelor și impozitelor

Oneștenii au luat cu asalt ghișeele. Cozi la plata taxelor și impozitelor

0
356

La ghișeele Direcției de Impozite și Taxe Locale este aglomerație de la începutul anului. Oneștenii au venit în număr mare să își plătească impozitele pentru anul 2019. Cei care vor să evite aglomerația și statul la cozi pot opta pentru plata online a impozitelor, pe ghiseul.ro

Oneștenii au luat cu asalt ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale încă din primele zile ale anului, pentru a-și achita impozitele datorate pentru anul 2019. De altfel, în toată țara s-au făcut cozi interminabile la plata taxelor și impozitelor. În prima parte a anului trebuie plătite taxele şi impozitele pe locuinţă, teren, maşină, locul de parcare, dar şi regularizarea impozitului pe venit şi contribuţii sociale sau de sănătate pentru cei cu drepturi de autor, arendă sau venituri din chirie.

Cei care își achită la timp taxele și impozitele vor primi și o bonificație de 10%. Aceasta se acordă persoanelor fizice care își vor achita contribuțiile la stat până la 31 martie.

Ghișeele de la taxe și impozite rămân deschise și mâine, 19 ianuarie 2019, când bugetarii vor lucra pentru a recupera ziua de 24 decembrie, care a fost liberă. Programul de lucru va fi între orele 07:30 – 16:00.

 

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…