Home STIRI SI NOUTATI Eveniment Onesti – BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

Onesti – BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

0
2,168

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, ieri, 4 iulie, în orașul Onești, două persoane, în timp ce ar fi efectuat o tranzacţie cu droguri de mare risc. Polițiștii au descoperit 100 de grame de cocaină, 982 de comprimate de ecstasy (MDMA), cu diferite logo-uri și 8.200 de euro, bani necesari efectuării tranzacției.

Anterior acestui flagrant, în zilele de 3 și 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității din Bacău au desfășurat activități pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri ce ar fi acționat pe raza judeţelor Bacău și Brașov.

Astfel, polițiștii au efectuat 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și au pus în executare 7 mandate de aducere, fiind depistate diferite cantități de droguri de risc, respectiv canabis.

Din cercetări a reieșit faptul că 8 persoane, din județele Bacău, Arad si Brașov, ar fi comercializat cocaină și ecstasy.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și  al inspectoratelor de poliție județene Braşov şi Bacău. La activități au participat și jandarmi din Bacău.

 

vezi mai multe articole
Load More In Eveniment

vezi si...

UPDATE – VIDEO – Descindere cu mascati la Onesti pe b-dul Oituz

 Descindere cu “mascați”, în această după-amiază (joi 4 iulie 2019 – aproximativ ora…