Onești: Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc

Tragedie, vineri după-amiază, la Onești, în județul Bacău. Un copil de 5 ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al apartamentului în care locuia. Băiatul era cu mama lui în casă, iar totul a avut loc într-o clipă de neatenție.

Era trecut de orele prânzului când băiatul de 5 ani, scăpat din ochi de mama lui pentru puțin timp, s-a urcat pe pervazul de la bucătărie. De acolo a căzut în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia. Zeci de minute s-au chinuit medicii de la ambulanță să-l resusciteze pe cel mic. Totul s-a dovedit însă zadarnic, iar în final medicii au pronunțat decesul.

Pentru moment, poliția desfășoară cercetări ca să afle exact ce s-a întâmplat de a dus la această tragedie. Potrivit unor surse, mama copilului este în stare de șoc. În funcție de rezultatul cercetărilor, mamei i-ar putea fi aduse acuzațiile de neglijență și omor din culpă.

“La data de 02.06.2023, în jurul orei 12,30, poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un minor, de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate. Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuinţă cu mama sa, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Sursa EuropaFM.ro

Distribuie articol
comentezi?!