„Orice, oriunde, oricând”, filmul cu 11 nominalizări Oscar 2023, rulează la Cinema Capitol Onești

Începând de vineri, 10 februarie, la Cinema Capitol Onești rulează Orice, oriunde, oricând,  filmul cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2023.

Capodopera cinematografică spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei și a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-și găsi împlinirea în viață. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri și realități paralele, și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

Încă de la lansare, Orice, oriunde, oricând a avut încasări record, cu peste 100 de milioane de dolari mai mult decât bugetul său de producție. Publicul a rezonat cu povestea prezentată într-un mod cu totul inedit: amestec între imagini fantastice, arte marțiale, umor, dramă de familie și comentarii ironice despre era informațiilor.

Datorită tuturor acestor elemente, pelicula a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre de la Ovation Hollywood.

În perioada 10-16 februarie,  în zilele de vineri, sâmbătă, duminică, miercuri și joi, la Cinema Capitol Onești rulează filmele:
ora 14.30 NĂSTRUȘNICUL MOTAN MAURICE (2D DUB, 93 min)
Rating: Audiență Generală
Regia: Toby Genkel, Florian Westermann
Cu: Emilia Clarke, Hugh Laurie
Gen film: Animaţie, Familie
ora 16.30 ORICE, ORIUNDE, ORICÂND (2D SUB, 140 min)
Rating: Nerecomandat sub 15 ani
Regia: Dan Kwan, Daniel Scheinert
Cu: Michelle Yeoh, Jenny Slate, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan, James Hong
Gen film: Aventuri, Comedie, Fantastic, SF
ora 19.00 ȘI DRAGOSTEA UNDE E? (2D SUB, 109 min)
Rating: Acordul părinților pt copii sub 12 ani
Regia: Shekhar Kapur
Cu: Lily James, Emma Thompson, Shazad Latif, Oliver Chris, Nosheen Phoenix
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Vă dorim vizionare plăcută!
Distribuie articol
comentezi?!