Home STIRI SI NOUTATI Pârtia Nemira s-a redeschis, cu zăpadă artificială

Pârtia Nemira s-a redeschis, cu zăpadă artificială

0
153

Veste bună pentru schiori. Pârtia Nemira din Slănic-Moldova s-a redeschis. Temperaturile scăzute de pe timpul nopții au permis punerea în funcțiune a tunurilor de zăpadă, astfel că din acest weekend, pe pârtie se poate schia în condiții satisfăcătoare. 

Datorită temperaturilor scăzute de pe timpul nopții tunurile de zăpadă artificială au putut fi folosite astfel încât stratul de zăpadă, care acoperă pârtia, să poată permite practicarea sporturilor de iarnă în condiții bune. Meteorologii au emis și un cod galben de ninsori și viscol, ceea ce înseamnă că sezonul de schi va mai continua pe pârtia din Slănic-Moldova.

Pârtia este deschisă de luni până joi între orele 11:00-19:00, iar în weekend între orele 10:00-20:00.

Tarifele pentru accesul cu telescaunul pe pârtie sezonul acesta sunt: 10 lei o urcare/adulți și 8 lei o urcare/copii/elevi/studenți. Turiștii fără schiuri pot urca și ei cu telescaunul pe pârtie, iar prețul este de 20 de lei – urcare-coborâre/adulți și 16 lei pentru copii, elevi și studenți.

Tariful de parcare este de 10 lei pe zi.

Pârtia Nemira are o lungime de 1, 414 metri, o lățime de 38 de metri și o diferență de nivel de 240 de metri, fiind încadrată în categoria celor ușoare. Acest lucru îi oferă un grad de atractivitate ridicat.

Sursă foto: Facebook Partia Nemira Slanic Moldova

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…