Connect with us

Divertisment

Patinoarul din Onești, o alternativă pentru petrecerea timpului în aer liber

Published

on

Pe platoul din fața Casei de Cultură este amenajat de la începutul iernii un patinoar, o alternativă bună, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, pentru petrecerea timpului în aer liber. Patinoarul este deschis zilnic între orele 10.00 -22.oo, iar pentru o oră de distracție pe gheață veți plăti 10 RON.

Iubitorii patinajului, dar și cei care vor să învețe să patineze, se pot bucura în acest sezon de patinoarul amplasat în fața Casei de Cultură. Este o idee bună pentru a face activități în aer liber și în perioada sezonului rece. Patinoarul cu o suprafață generoasă, de aproximativ 600 metri pătrați, va funcționa până la sfârșitul lunii februarie.

Pentru o oră de patinaj veți plăti 10 RON și tot 10 RON pentru patine.

Copiii, care încă nu știu să patineze, au la dispoziție ajutătoare de plastic pentru a-și ține echilibrul și a învăța ușor să alunece cu patinele pe gheață.

Cu siguranță o ieșire la patinoar va fi o distracție care merită.

 

 

Divertisment

De ce e important să apelezi la o agenție de marketing online

Published

on

E nevoie de promovare. Cel mai important și mai ofertant mediu de promovare este internetul. Chiar dacă ai mai auzit asta la nesfârșit, trebuie să înțelegi că nu mai este ceva inedit și nici nu mai este o noutate. Este o necesitate. Internetul este universal, este locul în care toată lumea se întâlnește, indiferent de locația sa. Distanțele nu mai sunt un impediment. De oriunde din lume, poți lua legătura cu persoane sau companii interesate de produsele și serviciile tale. De oriunde din lume poți atrage atenția asupra afacerii tale, folosind mijloacele potrivite pentru specificul activității tale. Iar pentru asta ai nevoie de o agenție de marketing online.

O astfel de agenție de marketing online este cea mai în măsură să găsească exact ceea ce ai nevoie pentru a ajunge exact la persoanele sau companiile care ar putea avea nevoie de ceea ce oferi tu. Este important să nu faci lucrurile după ureche. Nu pentru fiecare afacere se potrivesc aceleași mijloace de promovare și aceleași instrumente de marketing. Nu toate funcționează la fel în fiecare caz. Trebuie ajustate și adaptate la nevoile și specificul fiecărui business.

Însă există și aspecte comune pentru toate campaniile online. Și cel mai important este site-ul. Pentru a fi prezent online, mai întâi ai nevoie de un site. Însă chiar și în acest caz, sunt diferențe în ceea ce privește tipul de site necesar pentru fiecare afacere. Atunci când vinzi produse pe care clienții pot să le primească prin curier, ai nevoie de un magazin online. Acesta are funcționalități diferite față de site-urile de prezentare, care se potrivesc pentru companiile care oferă servicii clienților lor.

Abia după ce avem site-ul putem începe să ne gândim la campanii de marketing online, personalizate pentru fiecare companiei în parte, în funcție de specificul acesteia și de publicul țintă la care se adresează. Pentru asta puteți apela oricând la serviciile agenției de marketing online Advertica.

Continue Reading

Divertisment

Oneşteanul Maricel Stegaru cântă la „Taverna Slănicului” din Slănic Moldova

Published

on

Cunoscutul solist oneştean Maricel Stegaru s-a „mutat” la Slănic Moldova unde cântă la „Taverna Slănicului”. Maricel Stegaru, cu o carieră de 40 de ani, cunoscut de toţi oneştenii doritori de o petrecere bună, cântă la „Taverna Slănicului” în fiecare week-end, până spre sfârşitul anului.

Fost component al formaţiei de estradă „Arpegii” condusă de regretatul Eugen Bertea şi al Ansamblului folcloric „Doina Trotuşului”, Maricel Stegaru a susţinut, după 1990, spectacole în Belgia, Irlanda, Italia, Spania, Polonia.

Continue Reading

Divertisment

Locuri de muncă inedite la Onești! Se caută figuranți pentru noul serial HBO, care se filmează în localitate

Published

on

Oneștenii au ocazia să joace în serialul „Bani negri (pentru zile albe)“, produs de HBO și filmat în localitatea de pe Valea Trotușului. Firma de casting a lansat deja anunțul, prin care oferă posibilitatea celor interesați să apară, ca figuranți, în serialul de 6 episoade.

Citeste mai departe ZDBC.ro

Continue Reading

Trending