Connect with us

Eveniment

Pe 10 martie 2020 – Directia 5 in concert la Onesti

Published

on

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ„.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.

Biletele la concert se găsesc în incinta CINEMA CAPITOL  şi în format electronic pe https://www.iabilet.ro/bilete-onesti-concert-directia-5-povestea-noastra-49573/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Maine 25 ianuarie 2020 se deschide sezonul de schi la Slanic Moldova

Published

on

detalii pe http://www.partianemira.ro/

Continue Reading

Eveniment

Ziua Vânătorilor de Munte la Tg. Ocna

Published

on

Vineri, 1 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00, se desfăşoara, la Tg. Ocna, a XIV-a ediţie a manifestării dedicate „ZIlLEI VÂNĂTORILOR DE MUNTE”. Evenimentul este organizat de către Primăria oraşului Targu Ocna şi Batalionul 22 „Cireşoaia” – Vânători de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.
Manifestările dedicate vânătorilor de munte, la care va participa şi  fanfara Garnizoanei Bacău, se desfăşoară in Piateta „Costache Negri” din Tg Ocna. (Comunicat Primăria Tg Ocna)

Continue Reading

Eveniment

Ziua Armatei Române, sărbătorită la Cimitirul Internaţional Valea Uzului

Published

on

 Vineri, 25 octombrie, la Cimitirul Internațional din Valea Uzului, se va organiza sărbătorirea Zilei Armatei Române. La acest eveniment vor participa membri și simpatizanți din Bacău și mai multe județe ale țării, printre care și ai Asociației Calea Neamului din Brașov, al cărei președinte este medicul Mihai Tîrnoveanu. Cel supranumit ”Sufletul Ardealului” face cunoscut programul dedicat eroilor din Valea Uzului. Astfel, cei prezenți vor aprinde pe înserat 149 de torțe si se vor ruga la lumina lor. Fiecare torță va purta numele de botez al unui militar Erou. Aceste nume vor fi pomenite la Slujba Religioasă care va avea loc cu acest prilej, la fel cum au fost pomeniți Eroii Armatei Române la Arcul de Triumf la aniversarea celor 100 de ani de la intrarea trupelor române în Budapesta și a eliberării Ungariei de comunism, în 1919.  „Noi mergem pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, la Valea Uzului, în Cimitirul Internațional al Eroilor, cu 150 de torțe, pentru 150 de Inimi de Eroi ce bat în piepturile noastre! (…) Toate acțiunile de până acum le-am făcut cu ajutorul vostru, avem marea nădejde că și acum ne veți fi alături, că veți fi alături de Eroii Români căzuți în luptele de la Valea Uzului al căror nume se vrea a fi șters. Prezența noastră va apăra Crucile Eroilor Români din cimitir. Datorită prezenței noastre acolo, măcar cu prilejul zilelor importante din an, nimeni nu va îndrăzni să le dărâme sau să le mute de acolo. În Războiul care a dus la Marea Unire din 1918, pe Valea Uzului au murit sute de ostași ai Armatei Române, dobândind victorii importante în apărarea trecătorilor din Carpați. Inimile lor de viteji sunt vii în piepturile noastre, inimile lor vor fi Torțele ce ard biruitoare pe întreg cuprinsul Văii Uzului. Cinstim Armata Română!”, menționează medicul brașovean pe pagina sa de socializare. Și Primăria Dărmănești a anunțat programul manifestărilor de vineri de la Valea Uzului. (Sursa: realitateadebacau.net)

Continue Reading

Trending