Home STIRI SI NOUTATI Social Perchezitii la Onesti

Perchezitii la Onesti

0
46

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti au recuperat, în urma unei percheziţii domiciliare, mai multe bunuri sustrase şi continuă cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor bănuite de furt calificat.

La data de 20.02.2014, în urma unei percheziţii domiciliare, efectuate în comuna Ştefan cel Mare, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, un cazan din cupru de 120 litri, pentru fabricat ţuică, două aparate de sudură, cinci polidiscuri de diferite mărci şi mărimi, trei bormaşini şi patru cauciucuri de tractor, provenite din furturi din locuinţe.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că cele patru cauciucuri de tractor provin în urma furtului din locuinţă, comis în luna august 2013, de S. Viorel, de 29 de ani şi S. Caiser, de 27 de ani, ambii din comuna Ştefan cel Mare, în dauna părţii vătămate B. Mihai, din Oneşti.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/perchezitii-la-onesti/#sthash.KwzjsUT6.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Social

vezi si...

Al doilea focar de Pestă Porcină Africană la Onesti

  …