Peste 200 de persoane legitimate, 197 autovehicule controlate și sute de șoferi verificați într-o comună băcăuană. Ce căutau polițiștii

Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni şi patru elevi aflaţi în stagiul de practică au organizat în ziua de 18 februarie o acţiune pentru identificarea şi sancţionarea celor care nu respectă normele legale privind traficul rutier, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea climatului de siguranţă stradală, pe raza comunei Răcăciuni şi a posturilor de poliţie rurală arondate. În cadrul acţiunii au fost angrenați poliţişti de la ordine publică și polițiști rutieri.

Au fost legitimate peste 200 de persoane, controlate 197 de autovehicule și testați alcoolscopic peste 180 de conducători auto. De asemenea, au fost efectuate verificări la 16 agenți economici. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.500 de lei, din care 25 conform Legii 61/1991.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. (Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ)

Distribuie articol
comentezi?!