Home STIRI SI NOUTATI Cultura Piesă de teatru la Onești: ”Căsătorie în 3”

Piesă de teatru la Onești: ”Căsătorie în 3”

0
559

Actorul Florin Zamfirescu vine la Onești cu piesa de teatru ”Căsătorie în 3”, pe 18 februarie, de la ora 19.00, la Cinema Capitol. Este prima piesă din stagiunea teatrală oneșteană. Biletele s-au pus în vânzare, de astăzi, 8 februarie.

”Căsătorie în 3” este o comedie scrisă de Andreas Petrescu, în regia actorului și profesorului Florin Zamfirescu. Pe scena, alături de acesta vor urca actorii Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu și Călina Epuran.

” Este un spectacol scris în registrul comic, dar care abordează, într-o manieră voit nonşalantă, probleme ce devin din ce în ce mai profunde pe măsură ce spectatorul se opreşte din râs şi meditează asupra lor. Cotropirea actorului de către personaj, iubirea, fidelitatea, semnificaţia gesturilor simple şi, nu în ultimul rând, valoarea relaţiilor pe care le stabilim cu ceilalţi, sunt teme ce ating coarda sensibilă a auditoriului, comedia căpătând, pe alocuri, accente serioase, dulci-amare”,este descrisă piesa într-un comunicat al Bibliotecii Municipale Radu Rosetti din Onești. 

vezi mai multe articole
Load More In Cultura

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…