Poliția Rutieră în acțiune. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 00.35, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Bacău a depistat în trafic, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 25 de ani, din localitate.

S-a procedat la verificarea acesteia în bazele de date ale Poliţiei Române şi s-a stabilit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vechiul fără permis de conducere.

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 09:44, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău, a depistat pe DN2-E85, raza localităţii Cleja, un autoturism condus cu viteza de 92 km/h în localitate, de un bărbat, de 36 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 11:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, au depistat pe str. Chimiei din municipiul Bacău, un bărbat de 45 de ani din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, remorca autovehiculului are numărul de înmatriculare provizoriu expirat din 09 aprilie 2022.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate.

La data de 05 martie a.c., în jurul orei 20:25, pe B-dul Ferdinand I, pe raza stațiunii Tg Ocna, un echipaj de ordine publică a depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Onești.

S-a procedat la verificarea acesteia în bazele de date ale Poliţiei Române şi s-a stabilit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, bărbatul prezentând pentru control dovada înlocuitoare emisă în data de 08 noiembrie 2020, fără să prezinte o ordonanță de prelungire a dreptului de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie articol
comentezi?!