Polițiști de toată isprava! Au dus, de urgență, un copilaș la Spitalul Județean Bacău. Ce a spus mama copilului

Doi polițiști, agenții Alexandru Alban și Ștefănel Matei,  ambii membri ai Sindicatului Polițiștilor-Sidepol Bacău  și din cadrul Secției 2 Poliție Urbană – I.P.J. Bacău, s-au dovedit a fi “îngeri păzitori” pentru un băiețel de doar doi ani și zece luni. Pe 26 ianuarie, cei doi polițiști, aflați în serviciul de patrulare,  au sprijinit o familie dintr-o localitate limitrofă municipiului Bacău să-și ducă de urgență copilașul la Spitalul Județean de Urgență.

În timp ce se aflau în serviciul de patrulare, lângă autospecială a oprit un autoturism în care se aflau o mamă plângând cu fiul ei in brațe care se afla în convulsii.


Cu vocea tremurând, plângând, mama le-a spus polițiștilor că trebuie să ajungă de urgență la spitalul. Cei doi polițiști nu au stat pe gânduri și i-au condus in regim de urgentă pe părinți și copilul lor la UPU – Pediatrie din S.J.U. unde copilul în vârstă de 2 ani și 10 luni a fost preluat de îndată de cadrele medicale de gardă.


“Următoarea zi, polițiștii au luat legătura cu părinții copilului, interesându-se de starea lui de sănătate, aflând că se afla sub tratament medicamentos întrucât copilul a făcut infecție în organism. Aceștia s-au gândit să îi facă o surpriză minorului și tatălui care se afla internat cu acesta oferindu-le o mașină de poliție de jucărie ca amintire a faptului că Poliția și polițiștii aduc cu ei și o rază de speranță și fac tot posibilul să salveze pe oricine le cere ajutorul.

Totul e bine când se termină cu bine, copilașul aflându-se acum în afara oricărui pericol.
A doua zi mama a transmis un mesaj de mulțumire colegilor implicați în această acțiuni de ajutorare a familiei greu încercate. Suntem mândri de acești colegi care prin faptele lor fac cinste instituției și uniformei de polițist aflându-se permanent în slujba societății”, precizează Sindicatul Polițiștilor Sidepol.

Distribuie articol
comentezi?!