Politistii rutieri bacauani si inspectorii RAR au actionat pe E85. In 3 ore, au fost retinute 8 permise si 7 certificate de inmatriculare

Poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanții R.A.R Bacău au acționat pe DN 2-E 85, pentru siguranța traficului rutier. În intervalul orar 07.00-10.00 au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice. La data de 08 august a.c., poliţiştii rutieri și de la economic, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Bacău au acţionat pe DN 2 – E 85 pentru siguranţa traficului rutier.

Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. În cadrul activităţilor desfăşurate, într-un interval de 3 ore, polițiștii au reținut 8 permise de conducere, din care 7 șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum și 1 pentru consum de alcool la volan. De asemenea, pentru neregulile constatate au aplicat 55 de contravenții, în valoare de 30.600 de lei, din care 26 pentru viteză excesivă și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Distribuie articol
comentezi?!