STIRI SI NOUTATI

Poștașii nu mai primesc măști de protecție împotriva coronavirusului, după ce instituția a cheltuit 50.000 de lei pe echipamente

Deși autoritățile au anunțat dotări pe toate planurile pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19, Poșta Română, printre primele instituții care se aprovizionase cu măști de protecție, nu le-a mai distribuit angajaților.

Explicația de la nivel central este că măștile vor fi distribuite „doar acolo unde își desfășoară activitatea salariații care intră primii în contact cu trimiterile internaționale”. În rest, angajații s-au ales cu instruiri. „Toți angajații companiei au fost instruiți în ceea ce privește măsurile pentru limitarea și prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu noul coronavirus”, a declarat directorul Horia Grigorescu, la solicitarea zdbc.ro.

În total, Poșta Română a cheltuit peste 50.000 de lei cu TVA pentru a achiziționa 10.000 de măști de protecție și 42.000 de mănuși, dar și 60 de litri de dezinfectant și dozatoarele necesare. În județul Bacău sunt circa 640 de angajați în cele 32 de oficii poștale.

Citeşte în continuare: Zdbc.ro

Vezi și
STIRI SI NOUTATI

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Petrecăreţi sancţionaţi de poliţişti

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală…
Vezi mai mult
STIRI SI NOUTATI

Începe înscrierea copiilor la școală

Înscrierea copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2021-2022 începe astăzi…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *