Home STIRI SI NOUTATI Primăria Onești va implementa un proiect pentru reducerea birocrației

Primăria Onești va implementa un proiect pentru reducerea birocrației

0
467

Primăria municipiului Onești va implementa un proiect ce vizează îmbunătățirea actului administrativ și a interacțiunii cu cetățenii. Este vorba de proiectul ”Soluții informatice integrate pentru simplificarea procedurilor administratve și reducerea birocrației la nivelul municipiului Onești” și se va derula în perioada iunie 2019-decembrie 2020. Valoarea totală a proiectului este de 2.772.887,34 lei.

Proiectul care urmează a se implementa în cadrul primăriei municipiului Onești are ca obiectiv general consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul municipiului, prin simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, prin implementarea unor măsuri de back-office și front-office. Acestea se vor realiza prin achiziția și implementarea unei platforme integrate portal web, arhivare electronică, captură documente, fluxuri de lucru cu documente, registratură electronică și management arhivă fizică de documente, care va furniza digital fluxurile de lucru de bază din cadrul instituției, în scopul eficientizării procesării documentelor, asigurând accesul online la serviciile publice gestionate de Municipiul Onești.

“Soluții informatice integrate pentru simplificarea procedurilor administrative şi reducerea birocrației la nivelul Municipiului Onești” esteunul din proiectele anului 2019, depus în cadrul POCA/471/2/1/Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP. 

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

”Cupa Onești” la minifotbal

În perioada 15-30 iulie, Primăria Municipiului Onești își propune să organizeze ”Cupa Oneș…