Connect with us

Economie

Primăriile oferă asistență pentru completarea Declarației unice 2020

Published

on

Anual, între 15 ianuarie și 15 martie în localitățile care nu au nicio unitate a Fiscului, la primării se acordă asistență persoanelor fizice autorizate și oricui ar avea nevoie pentru completarea și depunerea Declarației unice.

La finele săptămânii, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Bacău (AJFP) reprezentanții primăriilor au participat la o activitate de instruire pentru a putea oferi astfel de informații.

„Contribuabilii – spune purtătorul de cuvânt al AJFP, Adrian Anghel – pot solicita asistență și la sediile Fiscului, acolo unde există, dar și la primăriile de care aparțin, pentru a completa și depune on-line Declarația unică”. Asistența fiscală constă în îndrumare și asistență la completarea Declarației unice, la înregistrarea în Spațiul Privat Virtual și pentru transmiterea online a Declarației unice.

Sursa: Deșteptarea

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Economie

Chimcomplex vrea sa faca un dezinfectant contra COVID-19

Published

on

Compania Chimcomplex, care produce substanțe cu concentrații foarte puternice, industriale, pe bază de sare, susține că își poate adapta linia de producție pentru o concentrație redusă, recunoscută de OMS ca fiind eficientă împotriva virusului care produce COVID-19.  Chimcomplex a cerut Ministerului Sănătății, în 17 martie, aviz pentru a produce în combinatele sale chimice, Chimcomplex Borzești și Râmnicu Vâlcea, biocid pe bază de hipoclorit de sodiu cu o concentrație de 1,25%, ”care va putea fi utilizat de către toate părțile interesate la nivel național: distribuitori, instituții publice/private, utilizatori finali”.
Citeşte întreaga ştire: Un complex chimic vrea să acopere nevoile naționale de biocid. Discută cu Ministerul Sănătății pentru un dezinfectant împotriva COVID-19

Continue Reading

Economie

Restanțe bancare mari în Bacău

Published

on

Anul bancar 2020 al băcăuanilor a început cu o creștere, deși moderată, a restanțelor la credite, după trei luni anterioare de scădere. La finalul anului trecut, restanțele au fost în scădere și au ajuns la cel mai mic nivel din ultimii doi ani. După tradiționala perioadă a sărbătorilor de iarnă, era însă de așteptat reluarea creșterii. Dar, lângă acestea, și economiile bancare și volumul creditelor au fost în creștere.

(mai mult…)

Continue Reading

Economie

Amenzi de peste 200.000 lei, pentru muncă ”la negru”

Published

on

Nu mai puțin de 15 la sută dintre angajatorii verificați, în ianuarie, în ceea ce privește respectarea legislației muncii au fost surprinși că se abat de la aceasta. Ceea ce este o proporție destul de mare. Mai exact, dintre cei 217 agenți economici care au trecut luna trecută prin vizorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bacău, 32 au fost amendați, deoarece au fost surprinși că încalcă flagrant legislația amintită.

(mai mult…)

Continue Reading

Trending