Economie

Producătorul de biscuiţi Croco va ajunge la 500 de angajaţi până la finalul anului

Croco din Oneşti (jud. Bacău), unul dintre cei mai mari producători români de biscuiţi, va depăşi anul acesta pragul de 500 de angajaţi, dublându-şi astfel efectivul de salariaţi faţă de anul anterior.

„Avem în prezent 420 de angajaţi. De la începutul anului am angajat 160 de oameni şi până la finalul acestui an avem în plan recrutarea a încă 80. Am angajat de la lucrători necalificaţi, pe care i-am calificat ulterior la locul de muncă, până la electricieni şi angajaţi în middle management. Noi am reuşit să găsim oameni în zonă, dar există într-adevăr o problemă uriaşă în ceea ce priveşte forţa de muncă în România, problemă care se va transforma într-un mare dezastru“, a spus Damian Mereu, proprietarul producătorului de biscuiţi cu afaceri de 30 de milioane de euro la nivelul anului trecut.

În total, Croco va investi aproximativ 14 milioane de euro în creşterea producţiei destinate atât pieţei interne, cât şi celei externe. Dezvoltarea capacităţii de producţie a fabricii din Oneşti vine în contextul în care Croco este lider pe segmentele de sticksuri, crackers şi brezel. De aseme­nea, compania este în top trei jucători de pe seg­mentul biscuiţilor dulci. Croco exportă în peste 30 de ţări.

citeste mai departe…ZF.ro

Vezi și
Economie

Chimcomplex vrea sa faca un dezinfectant contra COVID-19

Compania Chimcomplex, care produce substanțe cu concentrații foarte puternice, industriale, pe…
Vezi mai mult
EconomieSTIRI SI NOUTATI

Restanțe bancare mari în Bacău

Anul bancar 2020 al băcăuanilor a început cu o creștere, deși moderată, a restanțelor la…
Vezi mai mult
EconomieSTIRI SI NOUTATI

Amenzi de peste 200.000 lei, pentru muncă ”la negru”

Nu mai puțin de 15 la sută dintre angajatorii verificați, în ianuarie, în ceea ce privește…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *