Home STIRI SI NOUTATI Raliul Moldovei 2019 se va desfășura în perioada 19-21 iunie. Una din probe va avea loc la Onești

Raliul Moldovei 2019 se va desfășura în perioada 19-21 iunie. Una din probe va avea loc la Onești

0
962

În perioada 19-21 iunie va avea loc cea de a IX-a ediție a Raliului Moldovei, etapă importantă în cadrul Campionatului Național de Raliuri al României. La fel ca și anul trecut, la Onești, se va organiza proba ”Super-Specială”, în centrul municipiului, unde se va amenaja un circuit stradal. În cadrul ședinței ordinare de consiliu, de marți, 28 mai, a fost aprobat proiectul pentru alocarea sumei de 120.000 pentru organizarea acestui eveniment.

Proba ”Super-Specială” de la Onești va avea loc pe 21 iunie. ”Executivul local propune continuarea organizării etapei naționale a Rally-ului Moldovei 2019, Ediția a IX-a, și în Municipiul Onești în paneneriat cu A.C.S. Rally Spirit Onești, un eveniment devenit deja de tradiție, foarte așteptat de către toți cetățenii, manifestare cu un grad mare de mediatizare ajunsă la cea de-a noua ediție, incluzând transmisiuni TV în direct pe posturile naționale de televiziune. Această sărbătoare automobilistică va contribui la aducerea în prim-plan național și international a municipalității noastre. Primele opt ediții au fost adevărate succese sportive și mediatice pentru municipalitatea noastră”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre privind organizarea acestui eveniment.

Anul trecut a atras un număr mare de spectatori și asta se așteaptă și de la această ediție. În plus, această competiție va atrage comunitatea de raliuri și fanii de motorsport către municipiul Onești.

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…