Social

Razie a politistilor bacauani in judet: 48 permise suspendate din care 10 pentru alcool si 532 de sanctiuni contraventionale

Polițiștii băcăuani au desfășurat în acest weekend o acțiune de reducere a riscului rutier pe drumurile din județ in urma careia au fost retinute 48 de permise de conducere din care 10 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Poliţiştii au aplicat 532 de sancțiuni contravenționale, dintre care 8 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, 524 reprezentând alte sancțiuni potrivit prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive, de la începutul lunii, polițiștii rutieri, alături de colegi de la ordine publică, au intensificat acțiunile în trafic, cu mijloace tehnice certificate din dotarea Poliției Române care stabilesc prezența, în aerul expirat, a alcoolului ori a consumului de substanțe psihoactive.

Acţiunea s-a desfăşurat la nivel naţional, dar şi pe raza întregului judeţ. În cadrul acţiunii au fost utilizate mijloace tehnice certificate din dotarea structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică, aparatul etilotest şi aparatul drugtest.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost constatate 8 infracţiuni, din care 3 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţia Rutieră recomandă participanţilor la trafic să nu conducă autovehicule daca au băut şi să nu se urce în maşină cu cineva care a consumat băuturi alcoolice. (Sursa: IPJ Bacau)

Vezi și
Social

Implementeaza Campanii PPC eficiente în România

Marketingul online a căpătat o amploare deosebită în ultimii ani, de aceea multe firme caută…
Vezi mai mult
Social

Unde găsești cele mai bune centrale pe peleți

În primul rând, peleții ca și combustibil solid reprezintă o opțiune mult avantajoasă din…
Vezi mai mult
Social

D.S.P. Bacau nu mai deconteaza hrana personalului medico-sanitar carantinat la Hotelul Trotus

Primarul Municipiului Onesti, Nicolae Gnatiuc a facut public astazi, pe pagina sa de facebook…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *