Razii pe drumurile din județul Bacău! Sute de mașini și persoane au fost controlate. Amenzi de 197.000 de lei

Polițiștii de la Rutieră Bacău au făcut controale pe drumurile din judet, în perioada 30 septembrie-1 octombrie, în urma cărora au dat peste 400 de amenzi în valoare totală de 197.000 de lei. De asemenea, au fost efectuate peste 500 de testari etilotest si drugtest. În total, în cele două zile au fost verificate 400 de autovehicule și au fost legitimate peste 500 de persoane.

IPJ Bacău: „În perioada 30 septembrie – 01 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău împreună cu cei de ordine publică au desfășurat acțiuni în județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și prevenirea consumului de alcool sau substanțe psihoactive în rândul conducătorilor auto.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 500 de persoane, au fost verificate 400 de autovehicule și au fost efectuate peste 500 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Polițiștii au aplicat 409 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 197.000 de lei, atât conducătorilor auto cât și participanților la trafic.

Totodată au fost reținute 105 de permise de conducere, dintre care 78 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 8 pentru conducerea sub influența alcoolului și 19 pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

De asemenea, polițiștii au depistat în flagrant delict 4 conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, astfel de acțiuni vor continua!”

Distribuie articol
comentezi?!