Refugiul din Munții Nemira va fi renovat de salvatorii montani de la Serviciul Public Județean Salvamont Bacău

Folosit de mulți ani de turiști, refugiul de pe vârful Șandru Mare, din munții Nemira, a ajuns de nelocuit și într-o stare de degradare accentuată.

Salvamontiștii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Bacău și-au propus ca până la sfârșitul săptămânii să finalizeze renovarea refugiului, pentru ca acesta să fie redat în bune condiții turiștilor care se află în trecere.

”Folosit mulți ani de turiști mai mult sau mai puțin civilizați, refugiul de pe vârful Șandru Mare, din munții Nemira, a ajuns de nelocuit. Pentru că ne pasă și pentru că ne dorim să schimbăm in bine siguranța și calitatea turismului montan din zona noastră, am început renovarea refugiului. Participă salvatorii montani și angajații Serviciului Public Județean Salvamont Bacău cu susținerea vicepresedintelui CJ Bacău, Dl Gelu Panfil, și a sponsorilor care ne-au asigurat materialele. Zilele acestea vom fi sus și sperăm să terminăm ce ne-am propus până la sfârșitul săptămânii”, au declarat reprezentanții Salvamont Bacău.

Distribuie articol
comentezi?!