Home STIRI SI NOUTATI Reprezentanții Instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe Onești

Reprezentanții Instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe Onești

0
103

Pe 22 ianuarie, la sediul Primăriei din Onești, reprezentanții Instituției Avocatul Poporului vor acorda audiențe oneștenilor, dar și persoanelor din localitățile învecinate. Audiențele vor fi acordate gratuit, iar cererile adresate Instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe de timbru.

Persoanele din Onești sau din localitățile învecinate, care sunt interesate să participe la audiențele acordate de reprezentanții Instituției Avocatul Poporului se pot înscrie la numărul de telefon 0234/572472. În ziua audiențelor, persoanele înscrise, trebuie să prezinte o petiție în care să descrie problema pentru care au nevoie de ajutor și o copie a documentelor relevante.

Pot fi adresate cereri care au ca obiect sesizarea încălcării drepturilor și libertăților cetățenești prin acte sau fapte ale autorităților administrației publice și regii autonome, după cum este precizat în anunțul de pe site-ul Primăriei Municipiului Onești.

Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice, față de abuzurile suferite din partea funcționarilor publici sau autorităților centrale, administrațiilor locale, instituțiilor publice.

Nu intră în competența Instituției Avocatul Poporului dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată.

Audiențele se vor acorda între orele 10.00 și 14.00.

 

Sursă foto: rador.ro

vezi mai multe articole
Load More In STIRI SI NOUTATI

vezi si...

De astăzi, 10 iulie, intră în vigoare restricțiile de circulație pe podul peste râul Trotuș

Astăzi, 10 iulie, cu puțin timp în urmă a avut loc o vizită pe teren la podul peste râul T…