Divertisment

ROMÂNII AU TALENT. Concurent ELIMINAT deşi a primit DA pe linie. PRO TV: A picat la jurizare

Marcian Petrescu, cântăreţ la muzicuţă din Oneşti, a interpretat partitura  pe scenă după care a primit 4 decizii favorabile. Ulterior, Marcian primeşte de la echipa de organizare a show-ului un telefon prin care i se spune contrariul. PRO TV spune că nu este primul caz, deciziile filmate calificând concurentul pentru jurizarea care are loc după concurs.

Marcian Petrescu nu este un caz singular, mai sunt. El a fost respins la jurizare. Juriul se întâlneşte după emisiune şi revede înregistrările, atunci se decide cine merge mai departe. Toţi concurenţii care primesc DA sunt talentaţi. Între preselectii si semifinale este o etapa intermediara, cea a jurizarii. In aceasta etapa ajung toti concurentii care la preselectii primesc 3 sau 4 de DA din partea juriului. Juriul alege din acestia cei 60 de concurenti care intra in semifinalele live. Acestea sunt regulile formatului in toate tarile unde este produs acest show, si in toate sezoanele Romanii au talent difuzate pana acum a existat aceasta etapa, difuzata la TV la finalul preselectiilor , a spus Alina Bratu, Director de Comunicare al PRO TV .

Iată ce a spus concurentul despre  acesta despre ce i s-a întâmplat:

Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)…

pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ???

pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA !

Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze…

Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !

VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate !

Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat !
cei de la Pro Tv au blocat toate postarile de pe youtube… !!!o sa va rog sa analizati cu atentie ce se intampla in acest clip video… MAI ALES COMENTARIILE DIN FINAL, facute de jurati si mai ales comentariul lui Constantin Cotimanis !!!si pe urma, poate-mi explica si mie cineva urmatoarea chestie:Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)…pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ??? pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA ! Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze… Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate ! Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat !daca un gigel sau un nene care se chinuie sa imite cum se canta blues-ul sunt trimisi in finala… … chiar imi pare rau de timpul pierdut !

Sursa: Reportervirtual.ro

 

Vezi și
Divertisment

Cine este eligibil pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a devenit, în zilele noastre, o procedură extrem de populară la care…
Vezi mai mult
Divertisment

Tu ştii cum să ai grijă de imprimanta ta?

Imprimanta este un dispozitiv electronic care reușește să îşi găsească locul în orice birou.
Vezi mai mult
Divertisment

Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *