DivertismentEconomieSocial

Sanatate la zero grade. Sanatoriu de 6 milioane de euro in Salina Tg. Ocna

Salina-54-655x360Compania Salrom, proprietara minelor de sare de la Târgu Ocna, va demara o investitie majora intr-un sanatoriu de tratament balnear. Aici, se vor putea trata bolnavii de astm bronsic si cei cu alte diverse afectiuni ale cailor respiratorii.

„Ceea ce vreau sa promovez si sa initiez este o premiera nationala, iar ideea a pornit, in urma cu câtiva ani, dupa ce am participat la o conferinta internationala de speleoterapie de la Solotvino, in Ucraina. Ucrainienii au avut o mare traditie, tratând inclusiv bolnavii de la accidentul nuclear de la Cernobil. Ei au avut multe cercetari in domeniu tratamentului afectiunilor cailor respiratorii si a astmului bronsic. Din nefericire, lor li s-a prabusit sanatoriul pe care l-au avut si au ramas doar cu experienta”.
Aurel Bucur, director general Salrom

Investitiile, cifrate la circa 6 milioane de euro, vor fi localizate in doua foste exploatari de sare de la Tg. Ocna, respectiv Moldova Noua si Moldova Veche, considerate de multi specialisti ca fiind mult mai spectaculoase decât cele de la Slanic Prahova, chiar si decât de la mult mai cunoscuta salina de la Turda (edificiu mentionat chiar de UNESCO drept o destinatie de turism mondial de top, cu circa 350.000 de turisti anual).

– See more at: http://www.desteptarea.ro/sanatate-la-zero-grade-sanatoriu-de-6-milioane-de-euro-in-salina-tg-ocna/#sthash.JRaRGoPf.dpuf

Vezi și
Divertisment

Cine este eligibil pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a devenit, în zilele noastre, o procedură extrem de populară la care…
Vezi mai mult
Divertisment

Tu ştii cum să ai grijă de imprimanta ta?

Imprimanta este un dispozitiv electronic care reușește să îşi găsească locul în orice birou.
Vezi mai mult
Divertisment

Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *