Șase persoane rănite într-un accident la ieșirea din Adjud

Șase persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, în judeţul Vrancea, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conform sursei citate, în accident a fost implicat şi un autocar.

„Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoşani-Bucureşti, iar la momentul accidentului transporta 10 pasageri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a anunţat că la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cinci persoane, între care şi un copil, au fost transportate la spital.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe sensul Adjud – Focşani, fiind deviat de poliţişti pe celălalt sens.

Sursa: Agerpres

Distribuie articol
comentezi?!