Scandalul de la Casa de Cultură Onești, în presa centrală! Mesajul către ONEȘTENI al lui Octavian Strunilă! Era sau nu era beat actorul

Scandalul provocat de întreruperea unui spectacol de teatru de la Casa de Cultură Onești, al trupei Teatrului Metronom București, a luat amploare după dezvăluirile din Monitorul de Trotuș. Presa națională a preluat subiectul și l-a rostogolit, încercînd să afle dacă era sau nu beat actorul Octavian Strunilă, cel care a oprit brusc reprezentația și le-a spus spectatorilor să plece acasă că vor primi banii înapoi.

Antena Stars încearcă să afle ce s-a întâmplat și transmite într-o emisiune declarația directorului Casei de Cultură din Onești. Dintr-o eroare, acesta este prezentat ca fiind Teodor Adobricăi (fostul director), dar vocea este a lui Nicu Pîrvu. Acesta recunoaște, în  intervenția lui, că Strunilă a spus pe scenă „de două zile beau, nu dorm”, pentru ca, spre finalul intervenției, să întoarcă subiectul, afirmând că actorul nu era beat.

„Pentru Onești și oneșteni, pentru spectatorii de teatru și, nu în ultimul rând, pentru mine”

Pentru a pune capăt acestui scandal, Octavian Strunilă a postat miercuri după amiază un mesaj video, pe care l-a șters după doar o zi, „Pentru Onești și oneșteni, pentru spectatorii de teatru”, adăugând că mesajul este important și pentru el. Cu doar două zile înainte de acest video, el a postat o fotografie de pe patul de spital, cu perfuzii. „Asta e pentru cine se întreba de ce am anulat/reprogramat câteva spectacole. Încă o dată mii de scuze dar a fost o problemă urgentă și delicată despre care voi vorbi la un moment dat pe larg! Dar nu vă speriați, nimic grav, doar câteva zile de spitalizare și multe perfuzii. Astăzi voi pleca acasă sănătos tun și gata s-o iau iar la drum prin țară cu spectacolul”, este textul atașat fotografiei

„M-am dus la hotel aproape plângând”

„Eu nu m-am dezis niciodată de ce am făcut la Onești”, spune actorul în mesajul video de miercuri. El pune totul îndeosebi pe seama oboselii acumulate în mii de km parcurși și zeci de spectacole neîntrerupte.

„Puteam să joc până la finalul spectacolului doar că nu mai era teatru acolo, era o șușana, un bâlci”, recunoaște Strunilă. „Am preferat să le dau oamenilor banii înapoi, să le spun, îmi cer scuze, plecați acasă și ne vedem data viitoare.”, zice actorul, care precizează că a suportat din buzunarul propriu toate cheltuielile legate de spectacolul ratat de la Onești.

El mai spune că, după întreruperea spectacolului,  „Nu m-am dus la hotel să mă culc liniștit, m-am dus aproape plângând pentru ce mi s-a întâmplat”. (Foto 1/TV Mania)

Urmările scandalului de la Casa de Cultură Onești. Teatrul Metronom își cere „mii de scuze” și anunță returnarea banilor de bilete

 

Distribuie articol
comentezi?!