Home STIRI SI NOUTATI Politic Sedinta la Consiliul Local Onesti

Sedinta la Consiliul Local Onesti

0
203

Consiliul Local Onesti organizeaza astazi, 16 august, o noua sedinta. Pe ordinea de zi sunt nu mai putin de 22 de proiecte de hotarâre, al caror initiator este în mare parte  primarul Nicolae Gnatiuc.

Sedinta va începe prin proiectul de hotarâre prin care se ia act de demisia consilierei Secara Oana – Mihaela (de la Partidul Social Român), în locul sau propunându-se validarea Elenei Craciun.

Un alt proiect de hotarâre  priveste aprobarea rectificarii bugetului local al municipiului pe anul 2016 si a listei de investitii la Spitalul Municipal ”Sfântul Ierah dr. Luca” Onesti.

Numirea reprezentantilor Consiliului Local în cadrul consiliilor de administratie ale unitatilor de învatamânt preuniversitar pentru anul scolar ce sta sa inceapa este un al proiect de hotarâre de la dezbatere. De asemenea, consilierii locali vor desemna reprezentantii Onestiului în Adunarea Generala a Actionarilor la SC Domeniu Public si Privat din localitate si vor dezbate reglementarea unor aspecte referitoare la Consiliul de Administratie al acestei societati.

Un alt proiect ce va fi suspus discutiei va fi aprobarea finantarii stagiului de pregatire sportiva în perioada 28 august – 04 septembrie 2016 pentru sportivii care au obtinut rezultate deosebite la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, dar se va dezbate si Proiectul de hotarâre privind aprobarea promovarii în instanta a cererii de interventie în interes alaturat a Consiliului Local la actiunea în evacuare formulata de municipiul Onesti în contradictoriu cu SC Apa-Canal Onesti  SA.

Desteptarea.ro

vezi mai multe articole
Load More In Politic

vezi si...

Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar. Laura Abageru a fost condamnata pentru că ar fi primit mită… trei cutii cu bomboane

Prin pronunțarea, la 19 iunie 2019, a sentinței definitive în dosarul în care a fost cerce…