Serviciul Român de Informații a anunțat angajări. Cât este salariul la SRI

Ca aproape la fiecare început de an, Serviciul Român de Informații face angajări, iar doritorii mai au la dispoziție doar aproximativ două săptămâni pentru a-și depune CV-ul.

Sunt căutați specialiști IT&C sau foarte buni vorbitori de limbi străine, dar și ofițeri operativi, analiști sau luptători antitero. Specialiștii susțin că cei care doresc să se angajeze la Serviciul Român de Informații trebuie să știe că procesul de angajare este unul concurențial, doritorii fiind obligați să parcurgă mai multe probe eliminatorii înainte de a-și vedea visul îndeplinit.

De asemenea, specialiștii atrag atenția că tinerii care doresc să se angajeze la Serviciul Român de Informații ar trebui să știe că munca depusă în cadrul SRI este departe de ceea ce se vede în peliculele din seria James Bond și alte filme cu spioni, precizează observatornews.ro

Angajările în SRI se fac după ce doritorii parcurg mai multe probe. Vorbim aici despre o evaluare a CV-ului, despre interviuri de selecție, despre teste de evaluare a cunoștințelor și competențelor profesionale, dar și despre o examinare medicală sau despre verificări de securitate.

Angajarea în SRI vine cu anumite avantaje. Vorbim despre un salariu de minim 4.000 de lei, dar și despre plata parțială a chiriei, bonusuri de performanță sau chiar mese zilnice la prețuri accesibile.

Distribuie articol
comentezi?!