Sport

Simona Halep a decis!

Campioana noastră le-a reproșat organizatorilor căldura infernală din timpul meciului, precum și faptul că nu s-a jucat cu acoperișul tras, dar ea nu s-a simțit bine nici din punct de vedere fizic.

Halep se pare că l-a considerat vinovat pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul ei, din 2013, pentru forma mai puțin bună din acest început de an, astfel că a decis, cel puțin momentan, să întrerupă legăturile cu el, susține Fanatik. De altfel, Cercel n-a fost deloc zărit în loja Simonei la meciurile de la Melbourne alături de Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov sau Virginia Ruzici.

Simona Halep a fost nemulțumită de Teo Cercel încă de la Adelaide 2020. ”Să-i spui lui Teo că am obosit!”

Simona Halep nu a fost deloc mulțumită de forma ei fizică la acest început de an. Halep și-ar fi dorit să facă spectacol și la Adelaide 2020 și la Australian Open 2020, să le câștige ambele turnee, mai ales că Darren Cahill, antrenorul ei principal, locuiește la Adelaide.

În timpul partidei cu Alja Tomljanovic, Simona a răbufnit public la adresa lui Cercel. După ce a condus cu 4-1 și 5-2 în primul set, Tomljanovic a recuperat două game-uri la rând, astfel că la 5-4 pentru Simona, antrenorul campioanei noastre, Darren Cahill, a simțit nevoia să intervină, sigur și la dorința jucătoarei din Constanța.

Australianul i-a explicat Simonei ce trebuie să schimbe în joc, mai ales din punct de vedere tactic, dar i-a și spus să fie mai relaxată, numai că Halep avea altceva pe suflet. Simo i-a spus clar lui Cahill”Să-i spui lui Teo că am obosit!”. Australianul a recepționat mesajul, fără a mai replica nimic.

Sursa: Digi Sport

Vezi și
Sport

Mihaela CAMBEI a castigat bronzul la totalul olimpic

Mihaela CAMBEI, legitimata la CSM Onesti. Halterofila noastra a castigat bronzul la totalul olimpic…
Vezi mai mult
Sport

Atletism: Băcăuanul Gabriel Bitan, lider european!

Cu rezultatul de 8.14, atletul CSM Onești a devenit performerul continental al sezonului și locul…
Vezi mai mult
Sport

CSM Onești, mai departe, mai repede, mai sus!

Gruparea condusă de Ingrid Istrate a fost protagonista finalelor de la București, în cadrul…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *