Politic

Sondaj CURS: Klaus Iohannis conduce detaşat, Dăncilă prinde turul al doilea

Un sondaj CURS arată care este tendinţa de vot pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie. Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obține 37%. De asemenea, Viorica Vasilica Dăncilă ar intra în turul II cu 20%.

Conform sondajului, cea mai importantă scădere o are Dan Barna, candidatul USR-PLUS, ca urmare a scandalului provocat de ancheta Rise Project. Dan Barna este abia pe locul 3 cu 13%.

Candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu, ar obține 11% iar candidatul PMP, Theodor Paleologu, ar obține 6%.

Pentru locul șase se bat trei candidați, care ar obține fiecare câte 4%: Alexandru Cumpănașu, Kelemen Hunor și Ramona Ioana Bruynssels.

Sondajul a fost realizat în perioada 14-21 octombrie, pe un eșantion de 1600 de persoane, prin metoda de culegere a datelor față în față. Sondajul are o eroare maxim tolerată de +/- 2.45% și un nivel de încredere de 95%.

Vezi și
Politic

CCR a decis că există un conflict juridic între Parlament şi preşedinte în ceea ce priveşte nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier: Preşedintele trebuie să facă o nouă nominalizare

CCR a admis sesizarea PSD şi a decis luni că există un conflict juridic între Parlament şi…
Vezi mai mult
Politic

Nicolae Gnatiuc, reales președinte al PSD Onești

Conferința organizației municipale a PSD Onești l-a reales președinte, cu unanimitate de voturi…
Vezi mai mult
Politic

10.11.2019 - Rezultate prezidențiale la Onesti

Claus Iohannis- 29.70 % Viorica Dancila – 22.63 % Dan Barna – 16.19 % Mircea Diaconu…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *