Spitalul din Onești are angiograf. Un aparat unic în județul Bacău ce va fi folosit în chirurgie vasculară și cardiologie intervențională

Spitalul din Onești are angiograf,  un aparat unic în județul Bacău ce va fi folosit în chirurgie vasculară și cardiologie intervențională.

”În urmă cu un an, pe data de 12 decembrie 2022, la inițiativa doamnelor senator Cristina Breahnă-Pravăț și Dr. Bianca Purcărin și a doamnei deputat Ana Cătăuță, parlamentari ai Partidului Social Democrat, guvernul ne-a alocat în cadrul unei rectificări bugetare, 1.500.000 lei, pentru achiziția unui angiograf biplan.
Ulterior la inițiativa domnului Valentin Ivancea, președintele Consiliul Județean Bacău, consilierii județeni au aprobat asocierea cu primăria Onești și finanțarea diferenței de 3.700.000 lei pentru achiziția aparatului susmenționat.
 Astfel, pacienții din Onesti și zonele limitrofe vor beneficia în curând și de alte servicii medicale de înaltă calitate”, a precizat primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină.
Distribuie articol
comentezi?!