Spitalul Municipal Onesti va fi dotat cu angiograf biplan, unic în județul Bacău.

Primarul Laurențiu Neghină a anuntat ca Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca” va fi dotat cu angiograf biplan in urma unei cofinatari de la Consiliul Judetean Bacau
„Astăzi la inițiativa președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, consilierii județeni au aprobat cofinanțarea în valoare de 3.688.000 lei, pentru achiziționarea unui aparat angiograf, vital pentru buna funcționare a Spitalului Municipal Onești.
Această sumă se adaugă la cei 1.500.000 lei aprobați în luna decembrie, la inițiativa doamnelor senator Cristina Breahnă-Pravăț, Dr. Bianca Purcărin și a doamnei deputat Ana Cătăuță (parlamentari ai Partidului Social Democrat), din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru achiziționarea acestui aparat.
Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca” va fi dotat cu angiograf biplan pentru chirurgie vasculară și cardiologie intervențională, unic în județul Bacău.
Astfel pacienții din Onesti și zonele limitrofe vor putea beneficia în curând și de alte servicii medicale de înaltă calitate.
Mulțumesc tuturor celor implicați în luarea acestei decizii și conducerii Partidul Social Democrat pentru atenția acordată comunității noastre!”
Distribuie articol
comentezi?!