Home Comunicate RAJA Onesti Statia de la Cuciur in plin proces de modernizare

Statia de la Cuciur in plin proces de modernizare

1 min read
0
125
ddd

Dupa preluarea sistemul de apă și canalizare al Oneștiului, RAJA SA Constanța, a incercat sa elimine pierderile din retea dar si sa ii descopere pe cei bransati ilegal. De asemenea, angajatii companiei lucreaza la modernizarea statiei de apa.

Un lucru, care este de altfel normal, s-a intamplat abia dupa ce au venit cei de la Constanta pentru a administra sistemul de apa si canalizare. Onestiul are, in sfarsit, apa fara program, cetatenii sunt anuntati mereu de avarie din zona, care sunt rezolvate cu promptitudine, iar lucrarile de modernizare continua. La statia de apa Cuciur se monteaza stalpi de iluminat si camere video de supraveghere iar corpul la principal al cladirii, lasat in paragina, se efectueaza lucrari de renovare. Laboratoarele unde se trateaza apa au fost si ele reabilitate si dotate cu aparatura moderna, de ultima generatie, pentru masurarea si controlul calitatii apei.

In trecut, apa potabila din Onesti era foarte apreciata si pentru a reveni la aceasta situatie, noua companie de apa va acorda o atentie sporita rezervoarelor de inmagazinare a apei care vine la Poiana Uzului.

vezi mai multe articole
Load More By Onestiul.ro
Load More In Comunicate RAJA Onesti

vezi si...

ATENȚIE, SE OPREȘTE APA ÎN STRADA PACII 1-22

Pentru remedierea unei avarii aparuta astazi in strada Pacii nr. 2, SC RAJA SA este nevoit…