Home STIRI SI NOUTATI Politic Statuete si jocuri fitness din banii onestenilor

Statuete si jocuri fitness din banii onestenilor

0
86

Dezbaterea bugetului municipiului Onesti pentru acest an a adus o veste buna veteranilor de razboi si vaduvelor veteranilor de razboi, care vor primi, fiecare, la sarbatorirea “Zilei Eroilor” 500 de lei, respectiv 250 de lei.

Acordarea acestei indemnizatii este urmarea initierii unui proiect de hotarâre propus de consilierii liberali in decembrie. Discutarea bugetului pentru 2014 a avut loc pe puncte, fiind analizat si un amendament depus de consilierul Alexandru Cristea, care a solicitat cresterea de la 400 la 460 de mii a bugetului alocat ONG-urilor de pe domeniul social si sportiv, propunere ce a fost respinsa.

Pe lista investitiilor din acest an se afla, intre altele, dotarea cu sisteme de alarma si de supraveghere a Salii Polivalente “Nadia Comaneci” si a Strandului Municipal, amenajarea unui camin pentru vârstnici in cartierul 6 Martie, modernizarea str. Lanul Garii, modernizarea infrastructurii in zona Orizont si amenajarea unui parc industrial.

CL Onesti a renuntat la reabilitarea blocurilor!

Bugetul pe 2014 mai prevede efectuarea unor cheltuieli pentru acreditarea Spitalului Municipal Onesti dar si pentru actualizarea proiectelor de reabilitare a mai multor scoli si a continuarii lucrarilor la Catedrala Ortodoxa “Pogorârea Sfântului Duh”. Nedumerire a provocat achizitionarea de “jocuri fitness” (in valoare de 80.000 lei), de “statuete parc” (60.000 lei) si realizarea unei fântâni arteziene ce va costa municipalitatea 77.000 lei, asupra necesitatii carora nu s-a dat nici un raspuns de catre cei in drept.

”La o imagine de ansamblu si cu un excedent de 30 de miliarde de lei vechi din 2013, observ ca se deruleaza proiecte vechi din timpul mandatului primarului Emil Lemnaru, iar proiectele noi se lasa asteptate. S-a renuntat la reabilitarea termica a blocurilor de locuit, iar acordarea ajutoarelor pentru caldura si apa calda s-a limitat la niste calorifere” a declarat Consilierul Ciprian Zarzu (PNL).

O nelamurire la “lista de investitii” a produs si achizitionarea unei bascule cu sararita si lama pentru Piata Agroalimentara, care sa fie folosita in interesul acesteia, consilierul local Stefan Martin (PDL) cerând mai multe explicatii autoritatilor onestene. Acestea au dat asigurari ca plata basculei se va face din profitul Pietei.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/statuete-si-jocuri-fitness-din-banii-onestenilor/#sthash.QSCxLgkY.dpuf

vezi mai multe articole
Load More In Politic

vezi si...

Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar. Laura Abageru a fost condamnata pentru că ar fi primit mită… trei cutii cu bomboane

Prin pronunțarea, la 19 iunie 2019, a sentinței definitive în dosarul în care a fost cerce…