Ștefan Vuza se retrage din funcția de CEO Chimcomplex, pentru a se concentra pe strategia regională a Grupului CRC

Chimcomplex anunță o tranziție strategică în cadrul conducerii executive. Ștefan Vuza, Președinte și CEO al companiei, a ales să-și dedice energia și expertiza strategică pentru extinderea companiei la nivel regional din poziția de membru al Consiliului de Administrație, renunțând la mandatul de CEO.

„Am luat o decizie importantă pentru viitorul Chimcomplex, după un mandat de un an în funcția de CEO, care a avut obiectivul asigurării continuității și dezvoltării activității companiei într-un context socio-economic instabil. Mi-am îndeplinit obiectivele propuse, ne-am adaptat la provocările zilei, iar Chimcomplex este ferm pregătită să își continue povestea de succes și să aducă contribuții semnificative în industria noastră. După 5 ani de la achiziția activelor Oltchim sunt constant în mesajul meu că trebuie să evoluăm, prezentul este extrem de ofertant, iar rolul meu va fi de a conduce curajos investițiile semnificative la nivel regional ale Grupului CRC.” a declarat Ștefan Vuza, Președinte Chimcomplex.

Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Chimcomplex îl numește pe Florian Staicu în funcția de director general interimar. Florian Staicu, care a ocupat până la numire funcția de Director de Operațiuni Chimcomplex, este o prezență binecunoscută în echipa de management a companiei. Acesta va conduce compania pe durata următoarelor 6 luni, asigurându-se că obiectivele strategice vor fi susținute cu fermitate.

Sursa: ziaruldebacau.ro

Distribuie articol
comentezi?!