Afla care sunt AVANTAJELE Jantelor din ALIAJ !

Afla care sunt AVANTAJELE Jantelor din ALIAJ !

De cele mai multe ori avem impresia ca jantele din aluminiu au singurul scop acela de a imbunatati estetica masinii, dar nu e doar asa. Ele mai au o multime de alte calitati de care soferii pot beneficia la fiecare traseu sau la fiecare iesire. Astfel, te poti bucura de o mai buna tinuta pe drum.

Avantaje JANTE ALIAJ

Inainte de toate, trebuie sa precizam faptul ca jantele sunt de cele mai multe ori dintr-un aliaj de aluminiu si magneziu, ceea ce garanteaza faptul ca acestea sunt solide. Candva disponibile doar masinilor premium, acum se regasesc si pe masinile fabricate in serie. Pe vadrexim.ro gasesti intodeauna oferte cu jante aliaj de calitate la preturi dintre cele mai bune de pe piata de profil.

Sursa foto: Vadrexim Jantele fabricate din aliaj sunt mai lejere si mai solide decat jantele din tabla, asta inseamna ca masina se va bucura de o mai buna vivacitate. Castigul in greutate contribuie de asemenea la scaderea lejera a consumului de carburant, diminuand in acelasi timp, accelerarea. Rigiditatea jantelor din aliaj face ca vehiculul sa fie mult mai reactiv la schimbarile de directie si tinuta pe drum este mult mai buna si ea.

Jantele din aliaj sunt puternice, durabile, mai lejere decat cele din otel si foarte elegante.

Pe langa toate celelalte proprietati tehnice, jantele din aliaj au si proprietati termice, asta inseamna ca franele se pot raci mai repede. Ele sunt foarte bine adaptate unui stil de condus cu viteze ridicate si constante si permit ultilizarea unor cauciuri mai mari. Se imbina de minune stabilitatea cu viteza extrema. Cu alte cuvinte, alegand jante din aliaj, te vei bucura de un sistem de franare ameliorat si de o mai buna racire a cauciucurilor. Si asta mai ales cand le soliciti serios, cand ai un drum cu multe serpentine si multe curbe. Din punct de vedere estetic, jantele din aliaj sunt foarte apreciate de catre amatorii de tunning, deoarece sunt stralucitoare si permit asocierea de mai multe culori si prezinta numeroase stiluri de design. Dat fiind faptul ca aceste jante din aliaj sunt lejere, acestea ofera o mai buna aderenta pentru orice fel de teren.

Sursa foto: Vadrexim De asemenea, datorita esteticii lor foarte eleganta, te ajuta sa te bucuri de cea mai frumoasa si mai ingrijita masina. O masina poate sa aiba cea mai frumoasa culoare si cea mai buna marca. Daca jantele sale sunt ruginite sau din otel invechit, acest lucru va dauna aspectului sau. Sunt elementele care confera  masinii un plus de stil si de clasa. Poti afla de aici mai multe informatii despre jante.

O buna concluzie:

Fata de jantele din tabla, jantele din aliaj nu ruginesc niciodata, ceea ce este un lucru foarte important. Proprietatile aluminiului nu ii permit acestuia sa fie afectat de umezeala sau de schimbarea de temperatura. Masina ta va avea in continuare un look de invidiat, in ciuda trecerii timpului.
Etichete