Cum se poate realiza un machiaj perfect pentru vară

Primul pas este pregătirea tenului, iar asta înseamnă practic o rutină corectă urmărită zi de zi și nu doar folosirea unui exfoliant înainte de aplicarea machiajului. Tot mai multe doamne și domnișoare optează pentru o rutină completă inspirată din ritualurile de îngrijire a pielii ale asiaticelor. Acest fapt indică o creștere a cererii pe piață pentru produse cosmetice coreene care au un mix de ingrediente deosebite și formulări foarte bune, din acest motivfiind și foarte căutate. Odată cu stabilirea unei rutine de îngrijire potrivite tenului, urmează etapa machiajului în sine. Dacă produsele de îngrijire sunt în general mai scumpe,când vine vorba de machiaj există o gamă largă de produse la prețuri accesibile.

SPF obligatoriu

După aplicarea uneicreme cu SPF50 urmează fondul de ten. Persoanele care doresc un finish mat mergpe variante fluide pe când cele care iubesc machiajul fresh merg pe texturi mai cremoase precum un fond de ten Catrice True Skin. Pentru o aplicare cu aspect natural se optează pentru folosirea degetelor.

Machiaj natural

După fond de ten, un blush cremos aplicat pe pomețiși un balsam colorat cu SPF pe buze. Pentru machiajul ochilor, având în vederecă este foarte cald iar transpirația ar putea duce la deteriorarea machiajului într-un timp foarte scurt, adesea se merge pe varianta simplă de tuș sau creion și mascara. O opțiune tot mai des folosită este cea a extensiilor de gene însă aceasta este un serviciul destul de scump. Gene magnetice care se aplică foarte ușor cu un tuș magnetic sunt și ieftine și ușor de aplicat de către oricine care știe să tragă o simplă dungă de tuș. Simplu și de efect. Sigur că după câtevaore, protecția solară trebuie reaplicată, însă peste machiaj nu este mereu foartesimplu de făcut această reaplicare.Un produs sub formă de spray sau chiar spumă ar putea fi de ajutor. Fie se pune produsul pe palme iar apoi se tapotează ușor, fie se aplică direct dacă este vorba de un SPF spray. De reținut este că SPF este extrem de important deoarece soarele determină o îmbătrânire prematură a pielii și crește riscul cancerului de piele.
Etichete