Pantalonii, vedetele ţinutelor casual. Descoperă tipurile de pantaloni pe care trebuie să îi ai!

Pantalonii chiar sunt elementul care îţi poate schimba întreaga ţinută. Ei dau tonul pentru stilul pe care îl inspiri şi decid cât de mult vei ieşi în evidenţă. Lumea modei nu este niciodată lipsită de idei, astfel că este aproape imposibil să nu existe un model pe placul tău, dintre cele existente pe piaţă la momentul actual.

Tipuri de pantaloni pentru dame şi bărbaţi

Chiar dacă în general atenţia este îndreptată asupra femeilor atunci când vine vorba despre haine şi varietate, nici domnii nu sunt neglijaţi. Cu puţin interes, veţi descoperi că există cel puţin la fel de multe variante şi de pantaloni pentru bărbaţi! Iată care sunt de nelipsit din dulapul tău.

Blugi

Clasici, cu efect prespălat sau rupţi/ zgâriaţi, ai nevoie de cel puţin o pereche, deoarece îi poţi purta aproape oriunde.

Pantalonii tip cargo

O îmbinare a tendinţelor moderne, confortului şi utilităţii. Sunt un articol care iese în evidenţă prin stilul specific cu buzunare mari deasupra genunchilor şi culorile în general militare, însă există şi destule adaptări ale modelului, fiind atât de popular.

Pantaloni chino

O piesă de rezistenţă în crearea unui look sofisticat. Au un aspect elegant, care le permite să fie adaptaţi la multe situaţii şi evenimente. Dacă ai nevoie de o pereche de pantaloni monocromi pentru bărbaţi sau dame, ei sunt cei mai potriviţi.

Joggers

Aceştia sunt probabil alegerea preferată în materie de pantaloni sport pentru femei. Sunt concepuţi dintr-un material foarte elastic, însă au adesea un croi mulat pe picior, care pune în evidenţă formele corpului. Atât cei pentru dame, cât şi cei pentru bărbaţi, vin în diferite culori şi adaptări ale tuturor modelelor anterior menţionate, oferindu-le însă o notă sport. Prezintă adesea o bandă elastică în jurul taliei şi a gleznei.

Pantalonii de trening

Indispensabili pentru orice persoană, indiferent dacă este sau nu sportivă. Sunt deosebit de confortabili şi au materiale ce permit o bună circulaţie a aerului. Totodată, reprezintă varianta perfectă pentru când trebuie să fii gata rapid sau ai nevoie de ceva care îţi permite multă libertate de mişcare. Indiferent ce tip de ţinută în stil casual cauţi să îţi creezi, pantalonii sunt, de cele mai multe ori, cei care o completează şi îi decid tonul. Aceste cinci tipuri de bază, vin fiecare cu diferite adaptări ale modelului şi, prin urmare, infinite posibilităţi pentru tine. Sursa de imagine: NiE PROJECT / Shutterstock.com
Etichete