Un kit electronic elegant si de dimensiuni reduse - Voom by Smith&Blawkins

Tigarile electronice au reusit sa devina un adevarat fenomen inca din 2010 cand au intrat pentru prima data pe piata din Romania. Cu ajutorul dispozitivelor pentru vapat, milioane de persoane din intreaga lume au reusit sa renunte complet la fumat, iar acest obiectiv este stabilit de tot mai multi fumatori. Un kit electronic Voom este potrivit atat pentru barbatii care-si doresc sa fie eleganti si fara grija permanenta a unui dispozitiv greu, cat si doamnele si domnisoarele care nu au niciodata suficient loc in geanta. E-tigarile sunt potrivite atat pentru persoanele cu o situatie financiara imbucuratoare, cat si pentru cei care-si doresc sa economiseasca din banii alocati in mod obisnuit pentru alimentarea acestui viciu. Atat kit-ul de inceput, cat si accesoriile pe care trebuie sa le cumperi constant, au preturi accesibile, iar la finalul lunii vei observa cum aceasta schimbare te va ajuta si din punct de vedere financiar. Inceputurile in vapat sunt dificile, dar foarte interesante. Vei descoperi o multime de lucruri care-ti vor schimba viata si vei avea intotdeauna cate ceva nou de invatat. De regula, cei care vapeaza fac parte dintr-o comunitate locala in care se discuta lucruri interesante despre acest domeniu, dar si despre noutatile aparute in materie de e-tigari. Voom by Smith&Blawkins este un model de e-tigara care-ti ofera mai multa libertate si vine cu un plus de eleganta. Spre deosebire de tigarile electronice obisnuite, acest model este foarte subtire si mult mai usor de folosit. Poate fi depozitat in buzunarul pantalonilor sau chiar intr-un buzunar din geanta. Are un aspect modern, ceea ce va atrage aprecierile prietenilor tai atunci cand te vei bucura de cele mai fresh arome la plimbarile prin oras sau in cafenele. Principalele avantaje ale tigaretei Voom by Smith&Blawkins Inainte de a alege produsele din aceasta industrie in functie de avatajele pe care ti le ofera, sfatul tuturor vaperilor cu experienta este sa alegeti un magazin de incredere din care sa cumparati. Din acest punct ar trebui sa inceapa toata experienta pentru un magazin bun iti va oferi produse bune. Principalele branduri de la noi din tara nu-si vor permite sa livreze produse de proasta calitate pentru ca au muncit enorm pentru a-si consolida numele. Vaperia.ro este un magazin online care le pune clientilor la dispozitie o multime de produse de la cele mai importante branduri. Voom by Smith&Blawkins este un concept gandit de aceasta companie care a dat dovada de-a lungul timpului ca inteleg nevoile fiecarui client.
  • Dimensiunile e-tigarii sunt reduse, ceea ce face din acest produs sa fie unul mult mai elegant si atragator decat tigarile electronice clasice.
  • Bateria este de 1200mAh. Acest detaliu este extrem de important pentru vaperii care nu vor sa intampine probleme cu bateria atunci cand isi doresc cel mai mult sa vapeze. Durata de incarcare este de o ora.
  • Brand-ul care a produs acest kit tigara electronica Voom este unul 100% romanesc.
Vrei sa faci mai multe schimbari in viata ta in 2021? Incepe prin a renunta la tigarile clasice care-ti aduc o multime de probleme si cumpara o e-tigara eleganta!
Etichete