CulturaDivertisment

”Straini in noapte” la Onesti

Doi actori talentati, doi actori cunoscuti si indragiti de public, doua nume importante ale teatrului romanesc, doi ”straini in noapte”. Este vorba de Florin Piersic si Medeea Marinescu  care au jucat pe scena din Onesti piesa, foarte indragita de iubitorii de teatru ”Straini in noapte”. Piesa, desi se joaca de cinci ani, in tara si strainatate, este inca in preferintele iubitorilor de teatru si se joaca cu salile pline. ”Am avut cu aceasta piesa pe care o jucam de cinci ani, 782 de spectacole. Am jucat la Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, cu salile pline. Vreau sa spun ca in unele orase o jucam si a 20 oara. De exemplu jucam la Iasi pentru a 21 oara. De doi ani si jumatate jucam piesa si in alte tari. Am jucat la Paris, Londra, Berna, Toronto, Chisinau, Viena, Tel Aviv”, a povestit actorul Florin Piersic.

”Secretul e ca jucam noi”

FP-27Actorul Florin Piersic a marturisit cu zambetul pe buze ca secretul succesului acestei piesa este ca joaca cei doi. ”Secretul e ca jucam noi. Acum serios, vreau sa va spun ca am fost tentat sa revin in teatru impreuna cu maestru Beligan. Am fost tentat sa joc intr-o piesa”, a marturisit acesta.

Dupa ce a citit mai multe piese, in sfarsit, a gasit-o si pe cea potrivita, ”Straini in noapte”. ”Maestru Beligan mi-a dat mai multe piese dar simteam ca nu mi se potriveau. Piesa asta imi place. Imi place conflictul, replica, s-a tradus bine, are subiect, intriga, suspans, schimbari de situatie. Clar este, ca este genul meu de piesa”, a mai spus actorul Florin Piersic.

”Oamenii vor sa vada teatru”

Florin Piersic a marturisit ca este bucuros ca spectacolul se joaca cu salile pline si acest lucru arata ca oamenii vor sa vada teatru. ”Pentru publicul pe care il iubim, pentru care ne consumam, care este tinta noastra, este cea mai potrivita piesa. Nu ne-am asteptat sa placa asa mult acest spectacol dar oamenii vor sa vada teatru. Aveti o sala foarte frumoasa, ma bucur ca sunt aici si ca s-au vandut toate biletele”, a mai spus Florin Piersic.

Piesa ”Straini in noapte” s-a jucat in cadrul stagiunii culturale Onesti, pe 16 decembrie la Cinematograful Capitol Onesti.

N.A.

http://monitoruldetrotus.ro/straini-in-noapte-la-onesti/

Vezi și
Divertisment

Cum poti sa joci la loto online

Pe langa jocurile cu pacanele si ruleta, una dintre principalele atractii intr-un casino online este…
Vezi mai mult
Cultura

Biblioteca oneşteană - 90 de ani în pagini de cronică

Legenda încă mai plutea peste apele Oituzului şi Trotuşului, când în satele de pe malurile…
Vezi mai mult
Cultura

„Centenar dr. Dorin Speranția”

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești, vă invită Joi, 20 februarie 2020, ora 17…
Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *