Tânăra politista s-a ales cu 7 zile de spitalizare, iar adolescentul cu arest la domiciliu

Parchetul de pe lângã Curtea de Apel Bacau aduce la cunostintã publica prin intermediul prezentului comunicat urmatoarea situatie:
În seara de 13.01.2023, in jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe B-dul Oituz din mun. Onesti, un adolescent în vârstă de 16 ani a lovit cu piciorul în bărbie un agent de politie din cadrul Politiei mun. Onesti – Biroul Ordine Publicã. Acesta se afla în exercitarea atributiilor de serviciu, fiind îmbrăcat în uniformă și purtând toate însemnele distinctive ale autoritatii de stat cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângã Judecatoria Onesti, în cauza efectuându-se urmarirea penala sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ultraj, prev. si ped. deart. 257 al. ,1 4 C.p. cu referire la art. 193 al. 2C.p. cu aplic. art. 113 al. 3 C.p.

 

Citeste mai mult >>>

Link: https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/social/video-politista-lovita-cu-piciorul-in-fata-de-un-pu-ti-de-16-ani-tanara-s-a-ales-cu-7-zile-de-spitalizare-iar-adolescentul-cu-arest-la-domiciliu–217538887.html

Distribuie articol
comentezi?!