Sărbătoare prin sport în orașul Nadiei Comăneci la 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice. Mesajul Zeiței de la Montreal pentru oneșteni
Duminică, 18 iulie, s-au împlinit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii olimpice, obținut de Nadia Comăneci la Olimpiada de la Montreal.
Orașul natal al marii ca
Oneștiul a sărbătorit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii mondiale prin evenimentul de suflet al Zeiței de la Montreal: ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport”
Oneștiul, orașul natal al Nadiei Comăneci, a sărbătorit pentru prima dată performanța excepțională a campioanei noastre, cea care în urmă cu 45 de ani a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice.
Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice
Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cea de-a treia ediție a evenimentului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport” se va desfășura în Parcul Central din Onești în zilele de 17 și 18 iulie 2021.

18 IULIE – 3 MOTIV

Eveniment sportiv inedit în Onești la 45 de ani de la primul 10 al Nadiei Comăneci. Toți copiii sunt așteptați!
Duminică, 18 iulie, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice, obținută de Nadia Comăneci la Olimpiada de Vară de la Montreal. Cu această ocazie, în weekend-ul 17 – 18 iulie 2021, copiii din Onești sunt așteptați la un eveniment inedit, inițiat chiar de Nadia Comăneci. În urmă cu un an, autoritățile din Onești au decis ca ziua de 18 iulie, ziua în care Nadia a scris istorie în gimnastica olimpică, să fie și Ziua Municipiului Onești.
Cupa Nadia Comăneci sfidează pandemia
Anul competițional intern începe, pe 23 și 24 aprilie, cu un concurs devenit tradițional: Cupa “Nadia Comăneci” pentru junioare III, nivel 1 și 2. An după an, începând cu 2013, Federația Română de Gimnastică, CSM Onești, Fundația Nadia Comăneci și Primăria Onești au organizat, la inițiativa campioanei de la Montreal, o competiție la care gimnaste de 9-11 ani își demonstrează talentul și dorința de afirmare în sala în care, la Onești, Nadia și colegele sale s-au antrenat pentru victoriile obținute pe toate meridianele globului.
Mihaela CAMBEI a castigat bronzul la totalul olimpic
Mihaela CAMBEI, legitimata la CSM Onesti. Halterofila noastra a castigat bronzul la totalul olimpic, cu 180 Kg, argintul la aruncat, cu 100 Kg, iar la stilul smuls, s-a clasat pe locul 4, cu 80 Kg.
Atletism: Băcăuanul Gabriel Bitan, lider european!
Cu rezultatul de 8.14, atletul CSM Onești a devenit performerul continental al sezonului și locul 3 mondial la săritura în lungime. Pentru a privi Europa de sus nu trebuie neapărat să urci cei 4.910 metri ai Mont Blancului. În unele cazuri, distanța este mult mai mică: „doar” 8.14 metri. Și se străbate în lungime. Sigur, pentru a o parcurge, e nevoie de ani de muncă, o zi inspirată și câteva secunde în care elanul, înălțarea și tehnica săriturii să se pupe perfect cu un prag olimpic. Pentru Gabriel Bitan, ziua aceea inspirată a venit la finalul săptămânii trecute.
CSM Onești, mai departe, mai repede, mai sus!
Gruparea condusă de Ingrid Istrate a fost protagonista finalelor de la București, în cadrul cărora Gabi Bitan și-a reconfirmat candidatura pentru Tokyo cu un fabulos 8.14 la lungime, iar Diana Ion a adăugat zece centimetri la recordul personal de la triplusalt. „Citius, altius, fortius”. CSM Onești își însușește sloganul Jocurilor Olimpice. Spre care privește și cu ochii săritorului în lungime Gabriel Bitan, care a completat motto-ul olimpic și cu un „mai departe”.
Subscribe to Sport